0

A Yeezy 450 “Cinder” földes, kéttónusú gradienssel

January 11, 2023

érkezik, amit láthattunk, és amelyet eddig hallottunk, 2022 hatalmas, hatalmas év lesz a 450-re. A kiadás betartása. A “gyanta”, valamint a “kén” leleplezéséről most áttekintjük a Yeezy 450 “Cinder” -re, amely kéttónusú gradiens hatásokat használ.

Természetesen nem ez az első alkalom, amikor játszottál ezzel az esztétikával. A tavalyi év végén a tisztelt amerikai rapper, valamint a divattervező kiadta a 700 V3 “Copper Fade” -t, amely hasonló megjelenéssel büszkélkedhet. Ezúttal a sajátos hatás eléri az EVA hab középtalpát, amely a sarok csokoládébarna -ról egy könnyebb árnyékba esik az eleje felé.

Kép a Same_Kicks segítségével
Int’l szállítás

Többet látni

Ha a fókuszát felfelé mozgatja, felfedez egy zokni-szerű primeknit felsõ felső részét, amely egy kiegészítő földes árnyalatba merül. Érdekes módon ez a legelső alkalom, hogy Kanye aláírási korlátlan kötési rendszere megjelenik ezen a konkrét Yeezy sziluetten. Ha nem vagy ennek a stílusnak a rajongója, akkor az Adidas sokkal hagyományosabb készletet fog tartalmazni a dobozban.

Ebben a pillanattól kezdve az Adidas Yeezy 450 “Cinder Brown” még mindig nincs hivatalos megjelenési dátuma, ezért ügyeljen arra, hogy az egyetlen eladónál tartsa, hogy sokkal több hír legyen, ahogy fejlődik. Értsük meg, mit gondolsz erről az elhalványult stílusról, valamint itt, amíg itt vagy, és becsaphat a Yeezy kötött futó “Stone Carbon” -ról is!

Kép a Same_Kicks segítségével
Int’l szállítás

Többet látni