0

Az őszi visszatérés ezekkel a Nike NBA oktató dzsekikkel

January 11, 2023

, ahogy a régi mondás: “Az edzők nem játszanak”, és senki sem fogja azt gondolni, hogy játszik az egyik Nike NBA oktató dzsekikkel.

Ezek a legfrissebb Nike -darabok 100% -os nylon -konstrukcióval érkeznek, és a legjobb, ha néhány könnyű réteg hozzáadódik a illeszkedéshez. Ezek a darabok optimálisak ahhoz, hogy a kapucnis tetején viseljenek, amikor az időjárás hűvösebbé válik. Mindegyik darabban egy állítható húzóhús, kézzsákokkal és egy teljes hosszúságú, gombbal lefelé történő bezárással rendelkezik a ruhadarab elején.

Kép az egyetlen eladó segítségével
Int’l szállítás

Vásárolj most

Maga a kabát három változatban érkezik, a “Los Angeles Lakers”, a “Chicago Bulls” és a “Brooklyn Nets”, mindegyik darab a logókkal együtt sportolt, egyénre szabott egyetemi stílusú helyesírás mellett. Emellett láthatjuk, hogy a Nike aláírási Swoosh logója finoman szerepel a bal hüvelyen.

Kép az egyetlen eladó segítségével
Int’l szállítás

Vásárolj most

Mindegyik darab egy egyedi színű színt sportol, amely részben a csapat néhány színét adja meg. A Chicago Bulls darab az “University Red/Black” -be érkezik, a Lakers “fekete/armadillo” című darabba, és végül a Nets darabja egy alapvető “fekete/fehér” -ben.

Ha arra törekszik, hogy az egyik ilyen könnyű oktató dzsekiket megcélozza, arra ösztönöznénk, hogy gyorsan bejutjon oda! A kiválasztott méretek már eladnak, ezért ne hagyja ki!

Kép az egyetlen eladó segítségével
Int’l szállítás

Vásárolj most