0

A Coca-Cola Vibes funkció a Converse Chuck Taylor All Star 100 ‘logo hímzés’ csomag

April 30, 2022

Kép Converse Japánon keresztül
Nem számít pontosan, hogy hány Chuck Taylor All Star 100 színes színű, hogy felszabaduljon, mindegyik még mindig olyan egyedi, mint a következő, valamint a „logo hímzés” csomag határozottan nem különbözik egymástól. Vadonatúj 2019 őszére, itt van bármi, amit megkövetel, hogy megértse az American Footwear márka legújabb kollekcióját!

Kép Converse Japánon keresztül
Fehér, piros, valamint fekete ízekbe érve, nehéz a vászon használatával, az egyes cipők felső részén, valamint az oldalsó és a medialis oldalsó panelek mentén, felfedezheti a “Converse” -et; Tiszta kurzív betűkészlet stílusban hímzett, amely valóban biztosítja nekünk a Coca-Cola-hangokat, különösen a piros páron. Az extra márkanév módszerét a boka régióba hozza, ahol felfedezheti a hagyományos csillagmotívumot, valamint a hátsó rész körül, a gumi sarok helye ismertté teszi annak létezését.

Kép Converse Japánon keresztül
A Converse Chuck Taylor All Star 100 ‘logo hímzés’ csomag abszolút tűz, tehát természetesen meglehetősen nehéz zsaru lesz. Úgy döntött, hogy valamikor ebben a hónapban kizárólag Japánban engedi szabadon, sokkal jobb, ha külföldön kezdi el a haverokat, ha párot szeretne a gyűjteményében! Ennek ellenére, ha egy európai kiadás jön, akkor először felfedezheti az egyetlen szállítónál és a @Thesolerestocks -on a Twitteren, tehát maradjon velünk!

Kép Converse Japánon keresztül