0

Használja ezt a kódot, hogy 20% -ot takarítson meg a teljes Sneak Defender tartományban!

June 25, 2022

Itt, az egyetlen beszállítónál nem javasolhatjuk eléggé a Sneak Defendert. Egy olyan márka, amelynek fő célja az, hogy a legfrissebb felvételeket a lehető legrosszabb módon tartsa frissen, ha még nem próbálta őket, akkor nincs sokáig mentség, mivel a korai frizonban 20% -kal 20% -ot vehet le a teljes tartományukkal. !

Beleértve a sok népszerű terméket, mindkét kiegészítőnek újra és újra bebizonyosodott, hogy cipőjét a lehető legkevesebb DS -ben tartsa. A Crease Defender megakadályozza, hogy bármilyen gyűrődés a lábujjdoboz mentén képződjön, különösen hasznos azoknak a prémium bőr kreppeknek, mint a légierő 1S és az Air Jordan 1s.

Int’l szállítás

Vásárolj most

A szennyeződés -védő viszont a felső vagy a középtalpon összegyűjthető szennyeződés eltávolítására szolgál. A tizenkét csomagba érkezve mindegyik nagyon finoman illatos, így olyan jó illatú, mint új.

Mire vársz még? Használja a kódot a korai frizonban, hogy 20% -ot vegyen le a teljes Sneak Defender Range ideális tartományba! A legjobban gyors vagy, mivel ez a mega ajánlat nem lesz sokkal hosszabb ideig!

Int’l szállítás

Vásárolj most