0

Miért szükséges az Ocean Bliss Air Max 270 -es nyáron

September 12, 2022

Az Air Max 270 március 2 -án, pénteken rendkívül várt debütál három csodálatos női speciális színvonalon, a tiszta fekete és a fehérekig, a semleges olajbogyóig is. mint élénk világoskék.

Személyes kedvencünk, az „Ocean Bliss” beceneve, a trend-központú pasztell kék színekben jelenik meg, amelyeket a merész fekete csíkok, valamint a forró rózsaszín vapormax légbuborék-egység állításával.

Ha a legjobb nyárra kész cipőt keresi, akkor az Air Max 270 határozottan a legfelsõbb lesz.

A könnyű perforált neoprén felső részével az AM 270 biztosítja a legfontosabb lélegző kényelmet a melegebb hónapokban, valamint az SS18 vastag cipő trendjének kritikus jegyzeteit veszi figyelembe.

A figyelemfelkeltés, valamint az elmulaszthatatlan, a Nike stílusa gondoskodott arról, hogy az Air Max 270 aláírási stílusát a Miles körüli mérföldektől fogják megfigyelni, köszönhetően a hírhedt 270 fokos látható légiegységnek.

Az Air Max 270 igazolhatóan egyedülálló, a nyelvbe domborított speciális márkanévvel, valamint egy bájos apró swoosh-val megjelölve, amely a sziluett oldalfalán keresztül bélyeg.

Befolyásolja ezt a cipő „óceáni boldogságát”, valamint párosítsa az AM 270 -es éveit hullámos redős szoknyákkal, valamint a szüreti farmer injekcióját egy komolyan a point tavaszi/nyári megjelenéséért.

Ideje hagyni, hogy a lábad megtegye a beszédet, és készüljön fel az új nyilatkozat kiegészítőjének kielégítésére.

Ügyeljen arra, hogy itt ellenőrizze az Air Max 270 „Ocean Bliss” üzletágának teljes listáját, mielőtt a minden fontos megjelenési dátum előtt növeli annak lehetőségét, hogy egy páron kezét kapja.

Van néhány kiváló hír? Küldjön e -mailt közvetlenül a Newsbox@thesolesuplier.co.uk e -mail címre, hogy megjelenjen.