0

A Nike Air Max Plus 97 ‘Black/Hyper Crimson’ az egyetlen hibrid cipő, amelyet igényel

July 1, 2022

Ha egy pár hibrid cipőt kellett vásárolnia, akkor határozottan a Nike Air Max Plus 97 ‘fekete/hiper Crimsonnak kell lennie -! Az egyik legmegfelelőbb rúgás odakinn, ez a tortát az év egyik legjobb egyetlen cseréjének tekinti!

Az ikonikus Air Max 97, valamint a legendás Air Max Plus között a „fekete/hiper bíbor” prémium bőrből, valamint a lélegző hálóból, valamint a teljes fekete megjelenésű, finoman festett, finoman festett, finoman festett, finoman. Bármennyire is feltűnő narancssárga akcentusok az egész kontraszt pop -jához.

Két klasszikus, a futurisztikus OG felső stílus ütközése ellentétben áll a hagyományos hangolt levegő párnázásával, amely az innovációt és a 90 -es évek végén a kortárs korszakba hozta az innovációt, valamint a 90 -es évek végén. Mindent lekerekítünk egy sárga kötőjel a medialis talpban, befejezve a feltűnő kialakítást.

Most elérhető kizárólag a Foot Locker UK -nál, akkor értsük meg, ha a Nike Air Max Plus 97 „Black/Hyper Crimson” -ot készíti a kollekcióhoz, és amíg itt vagy, nézzen meg a teljes Nike cipők sorozatát!