0

A Yeezy növekedés 350 V2 őszi/téli 2020-as felállását

November 23, 2022

a “Cinder” -ről a “Desert Sage” -ig mutatják be, ez a szezon nagyon nagy volt, amikor a Yeezy növekedés 350 V2-re vonatkozik. Egy sziluett, amelyet 2016-ban rúgnak, Kanye West zászlóshajója még mindig ugyanolyan hihetetlen, mint valaha, és ha az őszi/téli 2020-as felállásban bármi megy, még sokkal melegebben vagyunk a következő felett. pár hónap!

Kép a repgod888 -on keresztül
Rövid késés után a “Zyon” végül júliusban csökken. A neves “teknős galamb” befolyásolva, ez minden egyes cipőfej “a zsaru” listáján szerepelt, mert az év kezdete. Augusztusban az ultra-különálló “Israfil” kezelést kezeljük, amely a legutóbbi szürke-ed Yeezy, mert a februári “hátsó lámpa”, valamint szeptember látja a régóta várt “Asriel” bevezetését.

A téli szezon hónapokban egy hármas földtónus edzőket fogunk kapni. Megértve a “Lundmark” -hoz való hasonlósága miatt, a tiszta és a gyönyörű “Abez” októberben a polcokba ütközött, amelyet a novemberi “Yecher” -nek tartott, amelyet pontosan ugyanolyan esztétikával fejlesztettek ki. – Az év vége érdekében Ön kiadja az “Eliada” -t, amely a “Clay”, valamint a “Föld” útmutatásait veszi.

A rendõrtisztbe megy valamit az Adidas Yeezy növekedés 350 V2 őszi/téli 2020-as felállásából? Értsük meg, mit hiszünk a következő szezonban izgalmas válogatásról, valamint a kapcsolódó hírekben, Kanye West csak igazolta, hogy a Yeezy Foam Runner leesik ebben a hónapban!

Kép a repgod888 -on keresztül