0

A Jordan Brand nyitva áll a Kanye West Kanye West

January 5, 2023

együttmûködésével Nick Cannon “Cannon’s Class” webes sorozatának 2020 -as epizódjában, Kanye West kijelentette: “Az ember, akire csak gondoltam, az Adidas -szerződésem során feltétlenül képesnek kell lennem arra, hogy feltétlenül képes legyen. Viseljen jordanokat. A jordanoknak a javítások részét kell képezniük. Nem mondhatja el egy fekete embernek, hogy ne viseljen jordanokat. Bármilyen üzletben kell lennie. És a barátja ruháit is viselheti. ” Nem tudjuk, mi megy végbe a színfalak mögött a Yeezy -nél, de aki azt gondolta volna, hogy két évvel később a Jordan Brand Larry Miller nyilvános nyilvántartásba lép, hogy azt mondja, hogy a cég továbbra is nyitott az együttműködésre a Ye -vel való együttműködésre. –

Az NPR The Limits -ről szóló Jay Williams -rel az új könyvével kapcsolatban a Jumpman elnöke kiderítette, hogy West még mindig a Nike -nél kívánja. “Azt hiszem, hogy rendkívül kreatív és tehetséges ember. Bárcsak a Nike -nél maradt volna, ez nagyszerű lett volna. Nem mondhatom, hogy ez nem fog megtörténni, nem tudom, hogy ez megteszi, de nem mondhatom Hogy ez nem fog megtörténni, hogy valamikor tudunk tenni valamit Kanye -vel. Nem mondhatom, hogy ez egyáltalán nem fog megtörténni. ”

Ez a merész nyilatkozat kevesebb, mint két héttel azután, hogy Kanye közzétette a híres Jumpman logót az Instagram -ban, nulla kontextusban. Sok cipőfej kíváncsi, hogy csak egy kis szeretetet mutat -e Michael Jordan márkájának, vagy valami még nagyobb szimbolizálást szimbolizál. Bármi is legyen ez, fogadhat, hogy az egyetlen eladó lesz a legelső, aki tudatja veled. Tudassa velünk, mit gondol erről a hírről, és amíg itt vagy, itt van, amikor meg tudja csapni az Air Jordan 4 “Katonai Fekete” -et!