0

A kreatív környékek befolyásolják a Naked X New Balance 725 és 1080V11 partnerség

June 24, 2022

Sportswear Gigantic New Balance továbbra is a ma a cipő jelenetének élvonalában maradnak, mivel az utóbbi év során áhítható partnerségek hulláma. Mivel kevesebb, mint egy hónap tartózkodik az év bezárása előtt, a Heritage márkának még mindig rengeteg kínálhat. A mai napon az inspiráló innovatív környékek fényt használnak, amelyek jelentősen hozzájárultak a meztelenül, a koppenhágai születésű kiskereskedőhöz.

Ehhez a csapathoz a Naked X New Balance “Community” csomag a vadonatúj életmódot szolgálja, valamint a futóbarát 1080v11. Mindkét ajánlat megőrzi eredeti mintáit, az NB725 -ek összeillesztésével, valamint a bőr burkolatokkal, valamint az NB1080V11 Fresh Foam X középtalpával.

Kép meztelenül
Int’l szállítás

Többet látni

Kép meztelenül
Int’l szállítás

Többet látni

Ami a színes palettákat illeti, a New Balance 725 a “tengeri só”, valamint az “UV Glow” színvonalak keverékét, valamint a New Balance 1080V11 -et a “tengeri sóban”, valamint a “felhőkrémben”. A meztelen Koppenhága a talpbetétek, valamint a csipke tippek, valamint az NB aláírásának “N” oldalán lévő aláírással ellátott „N” logó még mindig olyan jelen van, mint valaha, mint valaha.

Ha szereti a Naked X New Balance “Community” csomag megjelenését, a két cipő-együttes december 16-án világszerte jelenik meg. Feltétlenül maradjon bezárva itt, a jelenlegi New Balance együttműködések kizárólagos eladójánál. Következő lépésként a United Arrows X New Balance 550 COMLE tiszta, semleges színt kap.

Kép meztelenül
Int’l szállítás

Többet látni

Kép meztelenül
Int’l szállítás

Többet látni