0

A Ronnie Fieg X Asics Gel-Kayano 5 OG ‘Oasis’

September 14, 2022

közelében Ronnie Fieg a közösségi médiába indult, hogy bemutatja legújabb együttműködését az ASIC-kkel. Az ikonikus Gel-Kayano 5 OG sziluett kezelésével a nyárra kész „oasis” határozott kötelező a cipőgyűjteményhez ebben a szezonban. Mindezek mellett most sokkal közelebbről megvizsgáljuk az együttműködési kreppet!

Az ultra tiszta fehér alapra építve az „oasis” -ot vörös, sárga, réce és menta díszítéssel ékezetes, egészséges szürke adaggal, további kontraszt érdekében. A vajas, sima velúr és az Ultra Luxe Bőr kombinációjából készült Kith alapítója egy csomó illesztést adott a keverékbe, így ezek a tökéletes cipő a forró nyári hónapokban.

Az alábbiakban talál egy darab gél középtalpot, amelyet a Duomax technológiával beillesztenek a következő szintű kényelem érdekében, és a cipőt ezután együtt márkájú részletekkel lekerekítik, amelyek finoman hímzettek az oldalsó és a medialis sarokra.

A Ronnie Fieg X Asics Gel-Kayano 5 OG ‘Oasis’ -nek az egyik legjobb cipőiknek kell lennie, mióta 2007-ben tizenkét évvel ezelőtt kezdték el együtt dolgozni. Kith-boltok és hivatalos oldaluk július 19-én. Ne akarjon kihagyni! Ha bármilyen okból nem fog megbeszélni, akkor ne felejtse el itt megnézni a teljes ASICS fitnesz oktató tartományt!

Képek Hypebeast -en keresztül