0

Itt van, amikor az Air Jordan 1 High OG “Dark Mocha”

September 12, 2022

kétségtelenül megcélozhatja az Air Jordan 1 High OG “Dark Mocha” a 2020-as leginkább beszélt AJ1 színvonalakat. Lenyűgöző földes palettája és Travis Scott ihlette esztétika miatt népszerű, hónapokig tartó szivárgások és ugratások után végre van egy kiadási dátuma!

A legfinomabb anyagok, csak a legfinomabb anyagokból, ez az Air Jordan 1 tiszta, fehér alapon működik. A fekete bőr burkolat megragadja a kötő rendszert és a lábujjdobozt, míg a sarok vajas, sima velúrba öltözött, amelyet merész barna árnyalatba merítenek.

Kép zsneakeHeadz segítségével

Kép zsneakeHeadz segítségével
Michael Jordan híres szárnyas kosárlabda -motívumát a bokára bontják a klasszikus megjelenés céljából, amelyet mindannyian ismerünk és szeretünk, és bár itt nem talál fordított márkát, talál egy pár Nike Swooshes -t, amely kecsesen csúszik át az oldalsó és az oldalsó és Medialis oldalsó panelek, véglegesítve a formatervezést.

Szüksége van a Nike Air Jordan 1 High OG “Dark Mocha” -ra a személyes gyűjteményében? Ezután jelölje meg a naptárait, mivel végül idén később, november 21 -én esnek le! Mondja meg nekünk, ha megbeszélte, és a kapcsolódó hírekben úgy tűnik, hogy az Air Jordan 12 “Egyetemi arany” késik!

Kép zsneakeHeadz segítségével

Kép zsneakeHeadz segítségével