0

Hogyan lehet nyerni a Jordan 6 retro infravörös

October 29, 2022

-on, ha minden dolog odaadó gyűjtője vagy, akkor kétségtelenül eksztatikus lesz a Jordánia 6 „Infravörös” ezen heti elindításához. Miután fájdalmasan hosszú szünetnek tűnik, ez a legendás színvonal végül visszatér.

Itt közelebbről megvizsgáljuk a 2019 -es modellt, és megadunk néhány kritikus információt a zsarolásról! A Footasylum és több más kiskereskedő mellett párosul a szombaton.

A 2019. évi Jordan 6 retro „infravörös” szinte azonos átalakítása ugyanazon párhoz, amelyet Michael Jordan viselt az 1991 -es győztes sorozata során. Akkoriban MJ határozottan nem tudta, hogy ezek olyan híres cipővé válnak. Közel három évtizeddel később, és úgy tűnik, hogy még mindig megszállottok vagyunk a bíbor feltűnő slágereivel szemben a prémium bőr felső részével szemben.

Csatlakozva más klasszikus sziluettekkel, mint például a Jordan 1 BRED vagy a Jordan 11 „Concord”, sokan ezt a Nike AJ6 -ot tekintik a tartomány legbefolyásosabbnak. Szerencsére a Nike az eredeti ideális megjelenésnek tartja a Jumpman márkanevet és a Crimson színű váltóhullámot.

Most a kritikus rész szempontjából, hogyan lehet a Jordan 6 „infared” -et rendezni. A források szerint a készlet ezúttal nem lesz túl korlátozott. Még sokkal több jó hír van, mivel egy maroknyi brit kereskedő tervezi elindítani. Ez magában foglalja a Footasylumot, ahol az oldal várhatóan február 16 -án, szombaton 8 -kor él.

Mint mindig, tartsa zárva a @TheSolesupplier -hez, hogy sokkal több tájékoztatást kapjon az indulásról, valamint a közvetlen kapcsolatról a Footasylum felé.