0

Peep a közelgő Sacai X Nike Ldwaffle “Nylon White”

September 3, 2022

, miután tegnap gyalog pillantott a “Nylon Black” -re, most már a közelgő Sacai X Nike Ldwaffle “Nylon White” -ről szóló áttekintést kapunk. És még Chitose Abe -nak kell lennie a legtisztább swoosh cipőjének. Noha ugyanazt a kritikusok által elismert mintát tartja fenn, amely az év elején hullámokat tett, itt van néhány csípés, amelyeket mindenképpen érdemes megemlíteni.

Kép a solebyJC -n keresztül

Kép a solebyJC -n keresztül
Képek a Sneaker Insider @SolebyJC jóvoltából, a “Nylon White” -et egy “hármas fehér” színsémába festették, néhány világosszürke díszítéssel. Bőr-, nylon- és velúrépítéssel a kiváló paletta lehetővé teszi, hogy minden egyes részletet a lehető legszemélyesebben láthassák, beleértve a halmozott swooshes -t, a kettős nyelvet, és megduplázta a középtalpot, amelyet mindannyian ismerünk és szeretünk.

Érdekes az, hogy a csipkéket teljesen megújították. A szokásos lapos stílusúak helyett, amelyeket az előző hat színből kaptunk, most egy pár szatén szalagra cserélték őket. Ezeket nyilvánvalóan ki lehet változtatni, de Abe módja lehet annak, hogy bemutatja az androgén esztétikáját, amely látható a múltbeli gyűjteményeiben.

Kép a solebyJC -n keresztül

Kép a solebyJC -n keresztül
Semmi más nem ismert a Sacai X Nike Ldwaffle “Nylon White” -ről, de forrásaink azt mondják, hogy a március vagy az áprilisi megjelenés dátuma van a kártyákon, ezért ügyeljen arra, hogy a szemét a fejlődés során további információkért hámozva tartsa be!