0

A szegény nyuszi X Adidas ZX 8000 “fagylalt” ugyanolyan csodálatos, mint amilyennek látszik

September 18, 2022

A szegény nyuszi határozottan nem teljesen idegen, ha a három csíkról van szó. Valójában még egy egész darabot is komponáltunk, amelyben elmagyarázta, hogy a fórum alacsony volt az év legnépszerűbb partnersége. Ennek ellenére úgy tűnik, hogy a Puerto Rico -i rapper még inkább felfelé mutatja a hüvelyét, amikor rendkívül legelső pillantást vetünk a közelgő szegény nyuszi X Adidas ZX 8000 “fagylalt” -re!

Az egyik legegyedibb színvonal, amely megragadja a hagyományos ZX 8000 sziluettet, ezt mindenki kedvenc bűnös öröme befolyásolja. Számos csodálatos hangon festett, beleértve a kék, narancssárga, lila, valamint a sárga színt, és ezek mind hullámos módon készülnek, hogy az olvadó fagylalthoz hasonlítanak. Valójában még néhány színt is láthat, amely kiszivárogtatja a torziós középtalpot!

További hűvös részletek közé tartozik az erős kék belső bélés, valamint az Adidas Trefoil, amely a nyelvet díszíti. Hasonlóképpen felfedez egy fényes sarokszámlálót, amely ellentétben áll a matt bőrrel, valamint a velúr felületgel.

Nagyjából semmit sem értünk a szegény nyuszi X Adidas ZX 8000 “fagylalt” -ról, ám a forró időjárási viszonyok mellett ezeket a felszabadulást inkább, mint később ugráljuk. Értsük meg, mit hiszünk a Reggaeton csillag legújabb cipőjéről, valamint a kapcsolódó hírekben, a Jeremy Scott X Adidas Originals Partnership jelentős visszatérést eredményez!

Kép a Cuong0315 -en keresztül
Int’l szállítás

Többet látni