0

Lehet, hogy ez a Yeezy javítja a 700 „ragyogást a sötétben”?

November 10, 2022

Mivel összesen három Yeezy 700 -as esik le egyedül ebben a hónapban, most fényképeket kapunk arról, hogy mi lehet egy vadonatúj színvonal! A legutóbbi Yeezy Tpring 350 V2 ‘Glow in Dark’ inspirációval, a képek most egy 700 változatot mutattak be, és ez ugyanolyan vonzó, mint amennyire csak kap!

A feltűnő, élénkzöld árnyalatba érkezve az állítólagos Yeezy 700 „Glow in Dark” működik egy rendkívül lélegző hálóbázison, luxus bőrrel és rugalmas velúr overlay -kkel, amelyek teljes egészében egy prémium ütéssel rendelkeznek.

Az alábbiakban egy extra darab, javító középtalp van jelen, valószínűleg olyan fényes festékkel borítva, mint a fent említett Yeezy javítja a 350 V2 ‘Glow in Glow’ -et, és a legendás Yeezy javítja a 2016 -os 750 -es „világosszürkét”. A tervezés befejezéséhez a három csík a három csík A márkanév 3m -ben megérinti, mintha a formatervezés nem volt elég szemet gyönyörködtető.

Ebben a pillanatban továbbra is megkérdőjelezzük a Yeezy 700 „Glow in Dark” legitimitását, tehát ügyeljen arra, hogy az egyetlen eladónál zárva tartsa, hogy sokkal több hír legyen, amint fejlődik! Ha ezek kiderülnek, hogy igazi üzlet, akkor zsaru? Mondja meg nekünk, mit gondol, és amíg itt vagy, vessen egy pillantást a teljes Adidas cipők sorozatára!