0

A Nike React Aspect 55 ‘Black Volt’ kötelező cipő

October 21, 2022

Ha olyan cipőt keres, amely az első számú prioritásként kényelmet nyújt, akkor a Nike React Aspect 55 ‘Fekete Volt’ kötelező zsaru! A Swoosh egyik legújabb színvonala, most egy párot követel a gyűjteményedben, és itt van!

A feketés, textil felső részén, amelyet finom, mégis feltűnő sakktábla nyomtatással díszítenek, a prémium bőr díszítéssel a kötő rendszert tartalmazza, amely egy prémium lyukasztót csomagol. A kontrasztos pop számára a „fekete volt” büszkélkedhet a sarok mentén, míg a ‘Flash Crimson’ megragadja a Swoosh logót, amely az oldalsó és a medialis oldalsó paneleken keresztül lő a középtalp felé.

Miközben a középtalp témájában vagyunk, a „fekete volt” egy reagálási hab tányér tetején helyezkedik el, amely lefelé van, a Nike egyik legkényelmesebb párnázási technológiája. Ultra tiszta, fehér árnyalatra festett, és egy kopásálló talppal fejeződik be a további rugalmasság és a markolat érdekében.

Most kapható a Foot Locker UK -tól, feltétlenül ragadja meg a Nike React 55 -ös aspect 55 ‘Black Volt’ oldalt, amíg ez még mindig elérhető! Értsük meg, ha hozzáadsz egy párot a forgáshoz, és amíg itt vagy, vessen egy pillantást a teljes Nike cipők sorozatára!