0

Az Off-White X Nike Zoom „fekete”, valamint a „Tulip Pink” hamarosan megjelenik

September 10, 2022

Az Off-White X Nike-a tíz kollekció valószínűleg a legjobb cipő partnersége volt, hogy az utolsó legutóbbi csökkenéssel csökkenthesse Év, valamint nem tűnik úgy, hogy a hype hamarosan elhalna. Tonna-fehérfehér nike cipőkkel A mostantól 2018 végéig esik, és úgy tűnik, hogy a Power Duo még kettőt ad hozzá az új, az Off-White Nike Zoom Fly duójához. színválaszték.

A legelső színvonal, amelyet a „Black” -nek szinkronizáltak, egy lopakodó őszi előkészített árnyalatot tartalmaz, áttetsző TPU felső és varrott Swoosh-val. A második színvonal viszont az egyik legélénkebb fehér cipő, amelyet valaha is kiadtak. A „Tulip Pink” elnevezésű ez a szemet gyönyörködtető árnyék szintén áttetsző TPU -t használ. Mindkét cipő „hab” szöveget funkcionál a középtalp mentén, a Virgil Abloh aláírása dekonstrukciója mellett.

A Sneaker Insider @Py_Rates szerint az új Off-White X Nike Zoom Fly Colourways november 28-án jelenik meg a Select Stockistesnél. Ügyeljen arra, hogy a hivatalos információkért tartsa az egyetlen szállítónál, és értse meg, hogy az alábbi megjegyzés szakaszban leplezzük! A kapcsolódó hírekben nézzen meg egy lábát a közelgő Off-White X Nike Air Force 1 ‘Black’, valamint a ‘Volt’!

Ha azt hiszi, hogy egy vadonatúj Nike Heat -et megkísérel, akkor feltétlenül ellenőrizze a legfrissebb végét. Ruházat!

Képek a DirtyMoney823 -on keresztül