0

Mindent, amit eddig tudunk a Yeezy Boost 380 „Alien”

September 2, 2022

-ról, a Yeezy Boost 380 „idegen” régóta várt kiadásával, a sarkon, most abszolút mindent megtettünk, amit eddig tudunk Kanye -ról West legújabb sziluettje. Először nyáron vették észre, hogy azt pletykálták, hogy a Yeezy Boost 350 vonal harmadik generációja, de később a saját dolga lett.

A teljesen átdolgozott Primeknit felső részével az „idegen” feltűnő hasonlóságot mutat a többi más Adidas cipőhöz, például az Ultra Boost Uncaged -hez. Mint a legutóbbi 350 V2 kiadások, egy hálórész is lő az oldalsó panelen, így a cipőkfejek könnyedén hajlíthatják a zoknit. Ez a szolgáltatás azonban a medialisokon is megjelenik, és kötő rendszerként is működik, így nagyon karcsú és ésszerű megjelenést eredményez, amely biztosan megfordítja a fejét.

A minta szempontjából nem vagyunk teljesen biztosak abban, hogy ez egyedülálló-e ehhez a színvonalhoz, vagy ha ez egy futó motívum lesz az egész felállásban, de úgy tűnik, hogy tiszteleg a hibás hatásnak, amelyet először láttak A 2015 -ben a „teknős galamb” -on. Ha elég közelről megnézed, akkor a lendületen is láthatja, bár elég finoman.

Kép a stadionárukon keresztül
Ebből beszélve, ez az első Boost egység, amelyet egy ilyen sima középtalpba kapszuláznak. A korábbi mintákon ezt egy tiszta krém árnyalatba mártották, de a kiskereskedelmi párban valójában kissé zöld árnyalatú, ami növeli az idegen megjelenést és érzést. Ezt egy gumi talppal bélelték, hogy a tartós tapadáshoz minden lépéssel.

A készletszámok szempontjából még nincs szilárd mennyiségünk, de a Yeezy Mafia szerint ezek rendkívül korlátozottak lesznek. Ezt még nem tisztázni kell, de biztonságos azt feltételezni, hogy ezek nagyon kemény zsaru lesznek.

Most a minden fontos kiadási dátumért. Noha az „idegen” nem volt hivatalosan megerősítve, az Adidas általában az utolsó pillanatban mutatja be az ilyen dolgokat. Ennek ellenére tudjuk, hogy november 16 -án csökken – csak tíz nap múlva! Két másik színvonalat szintén kiszivárogtak 2020 -ra, köztük a „Mist” és a „Supcol”, és itt van minden, amit eddig tudunk róluk!

Meg fogja kötni a Yeezy Boost 380 „idegen” -t? Lehet, hogy ez Kanye eddigi legjobb cipője? Mondja meg nekünk, hogy mit gondol, és győződjön meg arról, hogy zárva tartja az egyetlen szállítónál, és értesítjük, amint több hír jön be!

Kép a stadionárukon keresztül