0

Klekt csak frissítette a webhelyét, és sokkal jobb, mint valaha

August 21, 2022

Klekt csak frissítette a webhelyét, és most sokkal jobb, mint valaha. Az Európa eredeti cipője, valamint az utcai ruházat piacán a Klekt a dolgot csinálja, mert 2013, valamint a vadonatúj webhelyük csak a kívánt cipők és az utcai ruházat megragadását teszi olyan zökkenőmentesvé, amennyire csak kap!

A továbbfejlesztett felhasználói felület és az UX funkcionalitással tervezték, a vételi, eladási folyamat, valamint a Grál keresése még soha nem volt ilyen egyszerű. Az egyszerűsített és hatékony tapasztalatok biztosítását a fogyasztók testreszabott javaslatokkal rendelkeznek, amelyek mind a korábbi keresések, valamint a vásárlások alapján alapulnak, tehát bármi is személyre szabott, csak az Ön számára.

Int’l szállítás

Tornacipő

Mindezek mellett a termékoldalakat teljesen frissítették, hogy több képet támogasson a továbbfejlesztett termékek láthatósága érdekében. Hasonlóképpen felfedez egy kiterjedt világméretű útmutatót, így a világ bármely pontján rendõrtiszt nulla problémával lehet. Mintha ez nem lenne elég, szintén bevezették a gyűjthető anyagok új osztályozását is!

“Az új Klekt platform bemutatása a legelső lépést jelzi egy hosszú terv sorában, mint az idén társaság.” A Klekt Sally Scott vezérigazgatója megvitatja. “Örülök, hogy vadonatúj webhelyünket a cipőnek, valamint az utcai ruházat szerelmeseinek egész Európában feltárom. hogy felajánlja számukra egy korszerűsített és testreszabott élményt, és reménykedjen nekik, hogy örülnek a vadonatúj tapasztalatoknak a Klekt-en. ”

Int’l szállítás

Utcai öltözék

Mire vársz még? Akár frissíteni szeretné a szezonális forgatást, vagy váltja fel a szekrényét, a Klekt nemrégiben megújult webhelye a legjobb hely a kezdéshez! Bármi is hiteles, valamint a Deadstock is, így megérti, hogy kockázatmentes kezekben van!

Int’l szállítás

kiegészítők