0

A Nike Dunk Low “Greenback” -et környezetbarát és haditengerészet színekkel

January 18, 2023

is kialakítják, a Nike már sok dunk színvonalat mutatott be, amelyek ebben az évben kiadásra kerültek, valamint ez a közelgő pár, amely éppen az interneten jelenik meg. Legyen az egyik legrugalmasabb átadás, amelyet eddig láttunk. A Dunk 37 éves létezésének ellenére, a megállíthatatlan színválasztéka manapság igazolja, hogy hamarosan nem fog visszatérni a Nike Archives-hez.

A pár egy alacsony felső profilon működik az egyszerű be- és off kopás érdekében, miközben zökkenőmentes stílus élményt nyújt a felhasználó számára. Ami a konstrukciót illeti, egy fehér bőrbázis beállítja a színpadot az átfedő velúr panelekhez, hogy a kontraszt pop-ot a haditengerészet színek elülső részén, valamint a hátsó részén környezetbarát módon injektálják.

Kép Sneakerjamz_new segítségével
Int’l szállítás

Többet látni

A kontrasztos érzelmek további hozzáadása a keverékhez a piros akcentusok, amelyek jelzik a Swoosh logók körvonalait az oldalsó és a medialis oldalakon, a Nike márkájú nyelvek, valamint a belső falak mellett. Egy teljes hosszúságú középtalp, fehérben, egy megfelelő kék gumi talppal bélelt, a felső részhez ez az áhítható dunk színvonal.

A Nike Dunk Low “Greenback” jelenleg nincs hivatalos bevezetése a hozzárendelt dátummal, ezért ügyeljen arra, hogy ideális maradjon itt, az egyetlen eladónál, hogy a Nike kiadásának jelenlegi dátuma előtt maradjon. A kapcsolódó hírekben itt van az első pillantás a Nike Dunk Low “Koala” -ra.

Kép Sneakerjamz_new segítségével
Int’l szállítás

Többet látni

Kép Sneakerjamz_new segítségével
Int’l szállítás

Többet látni