0

8 tipp a bőrdzseki

November 2, 2021

élettartamának meghosszabbításához a bőrdzseki életét szeretné meghosszabbítani? Biztos megteszed! A kiváló minőségű bőrdzseki egy okos befektetés, amely telis-tele év használat, feltételezve, hogy megfelelően gondozott.

Sajnos sokan figyelmen kívül hagyják a bőrdzsekik gondozásának fontosságát, növelve a fading és a strukturális károk kockázatát. Míg ezeknek a problémák elkerülhetők, meg kell adnod a bőrdzseki egy kis TLC-t. Szóval, milyen lépéseket tehetsz a bőrdzseki életének meghosszabbításához?

Feltétele

Az egyetlen legfontosabb dolog, amit tehetsz a bőrdzseki életének meghosszabbításához. A bőrkondicionáló terméket úgy tervezték, hogy hidratálja a bőrt, és megvédje azt a szárításból. A bőrkárosodás egyik leggyakoribb formája repedés, amely általában akkor fordul elő, ha az anyag dehidratálódik. Bár nem látja őket, a bőr több ezer kis pórust tartalmaz, amely elnyeli vagy felszabadítja a nedvességet. Ha száraz környezetbe kerül, a bőr felszabadítja a nedvességét; így szárazra és törékeny. A kondicionáló termék védi ezt a jelenséget a bőrdzseki megfelelő mennyiségű nedvességgel történő ellátásával.

UV-védő

A bőrkondicionáló termék mellett UV-védőt is alkalmaznia kell a bőrkabátra. Ahogy a neve is sugallja, egy UV-szer a pajzsok az anyagot a Nap ultraibolya (UV) sugárzás. Csakúgy, mint az UV fény károsítja a bőrt, akkor is károsíthatja a bőrt. A bőrdzseki valószínűleg nem fogja fenntartani észrevehető károsodást a rövid távú expozíció, de folyamatosan tesszük, hogy a nap UV sugarai napról napra okozhat elhalványult, repedés és egyéb problémák. Az ilyen károk elleni védelem, miközben kiterjeszti a bőrkabát életét, fontolja meg az UV-védőt.

Lógjon egy párnázott ruhadarabon

Mindannyian bűnösek voltak a dzsekik a padlón vagy a hátsó részén, vagy egy másik, és ez rendben van. De ha jobb és megfelelőbb hosszú távú tárolási megoldást szeretne, ajánlott, hogy lógsz egy párnázott ruhadarabra. Olcsó műanyag és drót vállfára csak nem vágjuk, mivel hiányoznak a szükséges támogatást a bőrdzsekit. A párnázott ruhák akasztójára csak egy kis extra pénzt költenek, azonban egy intelligens beruházás, amely kiterjeszti a bőrdzseki életét.

Válassza ki a megfelelő méretet

Tudom, hogy ez valószínűleg úgy hangzik, mint a józan ész, de még mindig érdemes megemlíteni, hogy válassza ki a megfelelő méretű bőrkabátot. Egy tökéletes világban, akkor is mindig választhat a „közepes” vagy „nagy” és megnyugodhat, tudván, hogy elfér. De a különböző vállalatok különböző méreteket használnak a kabátok gyártásakor. Ezenkívül az egyik vállalatból származó közeg nem lehet ugyanaz a közeg, amelyet egy másik vállalat termel. A jó hír az, hogy lehet egyedi az Ön bőrkabát, hogy illeszkedjen a rendelés azt LeatherCult. Kínálunk egyedi méretezést minden bőrdzsekiben, nincs szükség további díj nélkül. Rendeléskor egyszerűen vegye fel a testméréseket, amelyeket a tökéletes illeszkedés létrehozásához használunk. A felszerelt bőrkabát hosszabb ideig tart, és jobb megjelenést és kényelmet kínál, így intelligens befektetés.

Olvassa el az ellátó címkét

A legtöbb ember ritkán (ha valaha) nézze meg a kabátok és ruhák gondozási címkéjét. Ez azonban hatalmas hiba, mivel ez a címke a legjobb módja annak, hogy tisztítsa meg és gondoskodjon róla. A gyártók a bőrkabátok jellemzően egy kezelési címkén belül a gallér. Itt megtalálja a konkrét utasításokat a burkolat tisztítására és gondozására. Feltételezve, hogy a bőrdzseki életét szeretné, kövesse az ellátó címkén felsorolt ​​tanácsokat. Ha azt mondja: “Ne tisztítsa meg a mosógépben, ne helyezze a mosógépbe.

Spot kezelje a foltokat

Hatékonyabb vagy későbbi következményekkel jár: foltok. Talán öntsön a reggeli kávé a bőrdzseki, vagy talán ez lesz piszkos munka a szabadban. Függetlenül attól, hogy a kiskorú foltokat, például ezt időben kellene kezelnie. Minél hamarabb kezeli őket, annál nagyobb a pozitív eredmény esélye. Várakozás, amíg a következő nap a foltok kezelésére a “letelepedés”, így egyre nehezebb eltávolítani. Szóval, mi a legjobb módja annak, hogy a helyszínen kezelje a foltokat egy bőrdzseki? Ismét ajánlott, hogy megnézze a gyártó ajánlásainak gondozási címkét. A legtöbb bőrdzseki esetében azonban úgy érzi, hogy a kisebb foltok kezelése az érintett területet nedves mosogatórongyal blottálja, amíg tiszta.

Tárolja a megfelelő éghajlatban

Hol tervezed a bőrdzseki tárolására? Egyesek tárolják a bőrkabátok a padláson vagy a pincében, csak felfedezni a következő évben, hogy nem ez volt a legjobb döntés. A bőrdzsekik tárolásával kapcsolatos probléma az alagsorban vagy a padlásban a páratartalom. Az olyan területek, mint például, mivel ezek nedvesek és bőrdzsekik nem hosszú távú tárolásra szolgálnak nedves éghajlaton. A levegő túlzott nedvességgőze aBőr pórusai, penész és penész elősegítése. Ezért az a legjobb, hogy tárolja a bőrkabát klimatizált terület az otthoni, mint a szekrényben. Az alapvető páratartalom mérője megmondja, hogy mennyi nedvességgőz van a levegőben. Ideális esetben a bőrt 40-50% relatív páratartalom mellett kell tárolni.

Professzionális bőr javítás

Ha a bőrdzseki megsérül, vigye a professzionális bőr javítóműhelyére. Számtalan bőrjavító üzlet van az egész országban, amely szívesen rögzíti a bőrkabátot. Mind a szerszámok, mind pedig a munka kezeléséhez szükséges eszközök és tapasztalt. Míg a bőrjavítási szolgáltatások költségesek, általában egy új bőrdzseki vásárlásának költségeinek töredéke.

Ezeket a tippeket követően segít a bőrdzseki életének kiterjesztésében. A bőr tisztítására és gondozására vonatkozó egyéb tippekhez nézze meg múlt blogbejegyzéseinket a Leathercultnál.