0

Az 1991 -es Air Jordan 6 “Carmine” visszatér a jövőre

July 24, 2022

az Air Jordan 6 30. évfordulójának, valamint ennek a hatalmas mérföldkőnek a megünneplésére szolgál, a Nike visszahozza azt, ami valószínűleg az egyik valószínűleg az egyik, ami valószínűleg az egyik, amely valószínűleg az egyik. A legtöbb ikonikus színvonal, amelyet valaha készítettek – az Air Jordan 6 “Carmine”. Annak kijelentése, hogy túlmutatunk, alulbecsülhető.

Egy cipő, amely 1991-ben debütált a bíróságon, 2008-ban újra kiadtak a “Countdown” csomag részeként, valamint 2014-ben ismét, tehát a Jumpman rajongói határozottan nem idegenek ennek. A prémium bőrrel, valamint a velúr felépítéssel a “carmine” kontrasztos fehér és vörös színű árnyalatokkal, amelyek rendkívül elegáns esztétikát eredményeznek, amely biztosan megfordítja a fejét.

Kép az UBIQ -n keresztül

Kép az UBIQ -n keresztül
A szatén jumpman címke fut a kötő rendszerrel, míg a gumiszerű szempontok a nyelvhez, valamint a sarok füléhez vezetnek, és rengeteg robusztusságot vezetnek be a rugalmas sziluetthez. Mindent lekerekítünk egy jeges kék levegő talp egység, amely véglegesíti a szüreti megjelenést, amelyet mindannyian megértünk és a szeretet.

A Nike Air Jordan 6 “Carmine” -nel a ‘Nike Air “márkanévvel való egy-egy felvételként szolgálja a február 13-án-csak egy nap a Valentin-nap előtt. Ha párra vágyik, győződjön meg arról, hogy az egyetlen szállítónál, valamint a kapcsolódó hírekben zárva tartja, csak 12 000 pár a Trophy Space X Air Jordan 1 High “Chicago” -ot készít!

Kép az UBIQ -n keresztül

Kép az UBIQ -n keresztül