0

A PSG X Dior link ugyanúgy, mint a Design mind a Casual, mind a hivatalos megjelenés a csapatra

June 8, 2022

Úgy tűnik, hogy a Paris Saint Germain szándékában áll, hogy ebben a szezonban nyerjen. Miután a múlt hónapban Lionel Messi sokk aláírta, a párizsi székhelyű labdarúgó -válogatott most a Dior -szal együttműködött a játékosok által viselendő darabok kiválasztásában.

A Dior kreatív igazgatója, Kim Jones vezetésével, ez a kollekció egyaránt alkalmi és formális megjelenést mutat, elsősorban fekete és haditengerészet árnyalataiban. Hivatalos alkalmakkor a csapat elegáns kasmír kabátot, öltöny dzsekiket, pólót és nadrágot visel, mindegyike vékony felszerelt és sima sziluetttel. Ahhoz, hogy párhuzamosan párhuzamos legyen, a Captoe Derbies -t a lábakon viselik, Dior nyeregtáskákkal, kiváló minőségű PSG Jacquard nyakkendővel és egy kasmírkendővel.

Az alkalmi megjelenés Harrington dzsekikkel, kötött pulóverekkel és pólókkal rendelkezik, amelyek mindegyike hímzett PSG javító logókat tartalmaz, a “CD ikon” kezdőbetűkkel együtt. A megjelenést ezután a Dior Explorer Derby cipőjével készítik el, egy formális borjúbőr bőr kiegészítésével, amely optimális számos alkalommal.

Úgy tűnik, hogy a divat és a labdarúgás jó társaságban van ebben a szezonban, és nem várhatjuk meg, hogy megnézzük, mi jön a következő. Más hírekben ünnepelje Ronaldo visszatérését a Manchester Unitedbe egy hivatalos készlettel.

Kép Brett Lloydon keresztül