0

Supreme X A Crow Get Dark 2021 őszén

June 15, 2022

, amely megfelel a legújabb Clarks Originals kollekciónak a múlt héten, az Ultimate visszatért egy vadonatúj együttműködéssel, amely felkészült arra, hogy hozzáadja a linkek folyamatosan növekvő listáját. Ultimate X A varjú egyesítette erőit a sötét képregény által befolyásolt minták választásához.

Az ismeretlen számára a The Crow egy képregény sorozat, amelyet James O’Barr amerikai szerző írt, és amelyet az amerikai szerző írt. A képregény megfelel Eric Dravennek, egy bosszúálló antheróval, akit egy misztikus varjú vezet, amely meg akarja bosszút állni meggyilkolt szerelmének. Mind a morbid, mind a történetében elbűvölő, a varjú összegyűjtötte a rajongók légióit, végül egy film -franchise -ra, amely a késő Brandon Lee főszereplője.

Kép a Supreme -en keresztül
Maga a kapszula dzsekik, pulóverek, ingek, hosszú, valamint rövid ujjú pólók, farmer és rakománynadrág között terjed ki, mindegyik darab a varjú jelenetét ábrázolja. A kiemelkedő darabok közé tartozik egy bőr schott dzseki, amely a főszereplő arcának nagy rajzát ábrázolja, a háttérnyomó munkabátok, valamint az egész nyomtatott kötés.

Kép a Supreme -en keresztül
A kollekció más részein egy három gördeszkás fedélzetet látunk a 100% -os, valamint az 1000% -os Medicom Toy Kurbrick mellett. Ezek várhatóan később jelennek meg. A gyűjtemény hátralévő részét szeptember 16 -án, csütörtökön 11 órakor mutatják be. Egyéb hírek szerint a milliárdos Young Boys Club Supply Thrift Store Vibes az FW21 számára.

Kép a Supreme -en keresztül