0

Az egyetlen szállító legújabb alkalmazásfrissítése új funkciókkal van töltve!

May 23, 2022

Azért, mert 2018 -ban teljes felújítást adtunk alkalmazásunknak, ezer és ezer cipőfejet használják naponta, hogy a legújabb és legnagyobb hyped edzők zsarolják. Mindezek mellett előrementünk, és megkaptuk az alkalmazást egy újabb friss festék nyalogatását, és most már tele van friss funkciókkal, amelyeket nagyon örülünk megosztani!

Mindig hallgatjuk a közösségünket, tehát ha van egy olyan szolgáltatás, amelyet úgy gondol, hogy fejlesztenünk kell, akkor győződjön meg arról, hogy e -mailt küld nekünk a jellemzők@thesolesupplier.co.uk e -mail címen, hogy elküldje ötleteit. Alig várhatjuk meg, hogy meghalljuk, mit kell mondania!

Int’l szállítás

Letöltés most

Alkalmazásikonok

Mindannyian szeretjük a klasszikus The Sole szolgáltató logót, de ha egy kicsit meg akarja váltani a dolgokat, akkor megvan a hátad. A legfrissebb alkalmazásfrissítéshez egy egész vadonatúj ikonot mutattunk be, amelyet használhat. Az Ön által előnyben részesített sziluettekkel, mint például az Air Jordan 1 és a Yeezy növekszik, a 350 V2 -ig, az új anyagok, például a kavicsos bőr és a vajas velúr csúsztatásáig, testreszabhatja a szíved tartalmához.

Csak annyit kell tennie, hogy elindul az alkalmazáshoz, érintse meg a legjobb sarok profil ikonját, nyomja meg az “App Logo” gombot, majd kiválaszthatja a kívánt bármit. Nagyon hamar sokkal több lehetőséget fogunk hozzáadni, ezért ügyeljen arra, hogy tartsa zárva!

Int’l szállítás

Letöltés most

Sötét üzemmód

A sötét mód manapság a düh. Függetlenül attól, hogy szeretné-e a dolgokat alulértékelni, vagy csak a “Triple Black” rajongója vagy, végül bemutatjuk a lopakodó beállítást hivatalos alkalmazásunkban.

Nem kell itt valamit megváltoztatni, mivel az alkalmazás automatikusan alkalmazkodik az iPhone aktuális témájához. Tehát ha már sötét módban van, akkor jól mehetsz!

Int’l szállítás

Letöltés most

Maradjon társadalmi

És végül, azt szeretnénk, hogy a cipők közösségét társadalmi legyen az alkalmazásunkkal, tehát egy csomó új társadalmi funkciót debütáltunk, amelyek lehetővé teszik, hogy megosszák a kívánt (vagy nem túl kedvező) kreppeket számos platformon, beleértve a Facebook-ot, beleértve a Facebook-ot, beleértve Instagram és a Twitter.

Ez egy igazán csodálatos módja annak, hogy megmutassa szeretetét a közelgő kiadások iránt. Ennek eléréséhez csak annyit kell tennie, hogy megtalálja a választott cipőt az alkalmazáson, akár egy vadonatúj Nike Dunk Low -nak, akár a közelgő Adidas Ultra Boost -nak, a Hew To Top Cornerhez, és megmutatja egy csomót. Új módszerek a cipő megosztására!