0

Blokkolja a gyűlölőket a Supreme 2021 Sun Glasses kollekciójának

January 5, 2023

, amely megfelel a múlt heti geometriai kapcsolatnak az Emilio Pucci-val szint!

Négy új egyedi kerettel adva a kollekcióhoz, a “Goldtop”, a “Downtown”, a “Vega”, valamint a “Brooks” stílusok mind kézműves, valamint figyelemre méltó kiváló minőségű, valamint a fénygátló lencsékkel büszkélkedhetnek. Az aláírási vintage stílust szűkítve ezek a keretek garantáltan érdeklődést és néhány nagy stílust vonzanak fel a megfelelőségére.

Kép az Ultimate -on keresztül
Mindegyik stílus négy különálló színben jelenik meg. A “Goldtop” megjelenik a teknőshell, a multicolour, a rózsaszín és a fekete kínálat mellett, mindegyik fekete lencsékkel, valamint a felső sarokban található. A “belvárosban” környezetbarát teknősökkel fognak fekete lencsékkel, arany lencsékkel, piros héjjal, fekete lencsékkel, valamint teljesen fekete kiegészítéssel. A “Vega” rózsaszínt kínál sárga lencsékkel, fehérek fekete lencsékkel, barna teknőshellel, fekete lencsékkel, valamint fekete lencsékkel ellátott fekete lencsékkel. Végül, a “Brooks” vörös lencsékkel, ezüst jeges kék lencsékkel, teljesen fekete kiegészítéssel, valamint egy arany-barát lencsékkel ellátott aranyat kínál. Minden darab az aláírás végső logót fogja működtetni.

Kép az Ultimate -on keresztül
Ezek a poharak úgy vannak beállítva, hogy június 17 -én jelenjenek meg az interneten, és azt is megjósoljuk, hogy ez nem lesz könnyű zsaru, tehát ne várjon körül! A kapcsolódó hírekben ellenőrizze az eddigi legfurcsább végső együttes és termékek listáját.

Kép a Supreme -en keresztül