0

Legyen heves ezekkel a rózsaszín és leopárd-nyomtatott régi skool kisteherautókkal

November 3, 2022

, ha ugyanolyan ihlette az ijesztő fűszer és a baby fűszer neves stílusait, akkor ezek a hevesen nagyon régi skool furgonok a mennyben készült mérkőzés.

A Vans legendás Old Skool sziluettje modern frissítést kapott egy elpirult rózsaszín színű nők számára, amelyek kiemelkedő leopárd-nyomtatott oldalsó sidestripe-t tartalmaznak, hogy hozzáálljanak.

A vászonban és a prémium velúrban készített aranyos rúgások testreszabott érzéssel büszkélkedhetnek azoknak a divat rajongóknak, akik értékelik a megkülönböztetett lábbeliket.

Ezek a vonzó rúgások az idei tavaszi/nyári tendenciákat szegezik egyben lágy pasztell rózsaszín felső és merész, darab fehér gumi talppal.

A kisteherautók adnak nekünk néhány nagymértékben, ami azt sugallja, hogy a lányok rózsaszínűek a rózsaszín színnel, amelyet Regina George minden bizonnyal örömmel viselne szerdán.

Friss fehér csipkékkel és a sarokon átbélyegzött fali márkával kiegészítve ezek a retro cipők időtlen stílusú nyilatkozatot tesznek.

Kíváncsi, hogy megmutatja a belső vad gyermekét?

Párosítsa a feisty rózsaszín és leopárd-nyomtatott kisteherautóit karcsú, fekete bőr lábbelivel és egy túlméretezett pólóval az erőteljes alkalmi megjelenés érdekében.

Megkaphatja ezeket az egyedülálló régi skool kisteherautókat a boltban, kizárólag a JD Sports-nál.

Van néhány fantasztikus hír? Küldjön e -mailt közvetlenül a Newsbox@thesolesuplier.co.uk e -mail címre, hogy megjelenjen.