0

Készüljön fel az Off-White Arrow középső cipőjének három új színére

October 7, 2022

, amely megfelel a Nike-vel és a Jordan Brand-szal folytatott sikeres partnerségnek, az Off-White-nak a nyílának új színvonalának bevezetése a legnépszerűbb stílusban. Az egyes önvallott cipőkhöz szükséges, nincs ok arra, hogy a rendõrt nem minden színben.

A lélegző vászonból kialakított kerek gumi lábujjat megerősítik a keménység szempontjából, és a középtalpot kontrasztos blokkcsíkokkal díszítik. Az oldalsó nyílalapú képességgel a stílus az Off-White azonnali felismerhető, kiváló minőségű lengőcímkével készül. Ez a rugalmas cipő egy fényes sárga színű színben, valamint a fekete és a fehér, valamint a fehér, valamint a fehérek mellett érkezik.

Kép Ssense segítségével
Int’l szállítás

Vásárolj most

Az egész stílust a csipkére nyomtatott „cipőfűző” lekerekítik, hogy az aláírás-fehér érintés legyen. Az egyszerűen viselhető bármivel, a farmertől, valamint a kocogóktól kezdve a nagyon szeretett testreszabott elválasztásokig, ennek a cipőnek az egyszerűsített stílusa a stílusra bonyolíthatatlanná teszi. A prémium szöveteket felhasználó profi kézművesek készítették, ez a luxe cipő a felállásban veszi a show-t.

Kép Ssense segítségével
Int’l szállítás

Vásárolj most

A rendõri tisztviselõk számára, ideálisan, a SSENSE-nál, minden egyes pár pár, a Top Sneaker off-fehér nyilak 395 font körül állnak vissza. Függetlenül attól, hogy ez egy ajándék az életedben lévő cipőhegynek, vagy egy csemege magának, adja hozzá ezt az áhítható cipőt a kollekciójához, és minden nap el akarja viselni őket.

Tartsa, hogy zárja be az egyetlen eladóba, hogy az első, aki megérti az Off-White legfrissebb kiadásait, valamint az újratelepítéseket.

Kép Ssense segítségével
Int’l szállítás

Vásárolj most