0

A fekete és az arany akcentusok megjelennek a Neymar Jr. X Nike Shox TL

August 30, 2022

nyár elején, Neymar Jr. felszabadított egy pár exkluzív Nike Shox R4 -et. Most a brazil labdarúgó nagyon első megjelenést adott az együttműködő Shox TL -nek, valamint ugyanolyan luxus, amennyire csak kap. Egy cipő, amely meglehetősen egy ideig reflektorfényben volt, itt van, amit eddig értünk!

Az egész fekete színben festett, feltűnő arany díszítéssel, a Shox TL -t a felső részén hálóból készítik, egy fényes műanyag ketrec körül csomagolva, majd egy kontrasztos arany swoosh, amely az oldalsó és a medialis oldalfalakon lő.

Az alábbiakban felfedezheti az ikonikus Shox párnázási rendszert, amely a fekete elülső és a hátsó arany között szétválva, valamint az összes lekerekítést, a Paris Saint-Germain előremeneti előrehaladása elforgatta a hagyományos “Z” -t; “n” -be; Neymar számára a megjelenés befejezése.

Július 13 -án kiadott, a Neymar Jr. X Nike Shox TL -nek egy bizonyos kötelező zsaru! Értsük meg, ha hozzáadsz egy párot a forgáshoz, és amíg itt vagy, vessen egy pillantást a teljes Nike cipők sorozatára!

Képek az atmos_tokyo -n keresztül