0

A DTLR X új egyenlege 992 “Fedezze fel és ünnepli” a Washington D.C.

June 5, 2022

tiszteletet fizet. most az együttműködések tekintetében. Amint várjuk az archivált NB990v3 káprázatos visszatérését a Bodega és Joe frissítésekkel közös erőfeszítések révén, a Boston lábbeli címke ismételten az NB992-et egy speciális átalakításra tervezte, ezúttal a DTLR-vel, a Baltimore-alapú utcai forgalommal és az életmód-kiskereskedettel dolgozik. Van egy részletes megjelenésünk a közelgő DTLR X új egyensúly 992 “Fedezze fel és ünnepelj” Colourway-t, így tovább!

The pair is set to be crafted from premium pigskin suede and breathable mesh fabric, both of which have become synonymous with top-grade new balance trainers, mainly the ones from their famous 99x line.

hamis

Ezek az új egyenleg 992s nemcsak az ikonikus kettős midsole-ot tartalmazza, amely az Icap és az Abzorb technológiát befogadja, a felsőrészek is megáldják a Washington, D.C: a Washington D.C két tónusú vörös és fehér zászlót windows, paired with further red filings around the collar and some segments of the lacing system. Az ellenféleket szürke és fekete színben árnyékolják, klasszikus NB márkázási motívumokkal kerekítve a nyelv és az oldalfalon.

The DTLR x new balance 992 “Discover and Celebrate” is set to release on may 28th, so mark your calendars as you don’t want to miss this! Ha nem tudja kezelni az LS-t, akkor itt tartsa be az egyéni szállítónál, mivel az első, aki értesíti Önt az összes közelgő új egyensúlyi kibocsátásról. A kapcsolódó hírekben, itt van 15 új egyenleg cipők viselni, hogy élvezze az újfound szabadságát!

Kép a DTLR segítségével
Int’l szállítás

Többet látni

Kép a DTLR segítségével
Int’l szállítás

Többet látni