0

Giveaway: Nyerje meg a Yeezy növekedés 350 V2 “Zebra”!

April 30, 2022

A hét elején megkérdeztük követőinket a Twitteren, mit akartak nekünk, hogy adjunk tovább. Nos, számtalan szavazat után a Yeezy növeli a 350 V2 “Zebra” -ot, és most lehetőséget adunk Önnek arra, hogy ingyen nyerjünk egy párot!

Az egyik legismertebb Yeezy színvonal, amelyet minden készített, a “Zebra” 2017. februárjában debütált az összes módszerrel. A tiszta, fehér primeknit konstrukcióval közismert a éles fekete zebra-csíkokról, amelyek elegánsan csúszik át az egész felső részen. A vastag kötélfestékek bármit összekapcsolnak, míg a húzó fül a sarkot a további kényelem érdekében díszíti.

Az alábbiakban lefelé haladva felfedez egy Adidas növekvő középtalpot, amely olyan kényelmes, amennyire csak kap, valamint mindent, valamint az erős piros “SPLY-350” szöveg eléri az oldalsó és a medialis oldalsó paneleket, amelyek még három év elteltével még három év után is Még mindig nem értjük igazán.

Belépni:

Kövesse a @Thesolesupplier & @Thesolestyle -t
Mint például és retweet az alábbiakban vagy bármilyen típusú versenybejegyzésben a közzétételre
Kommentáld a méretét

Ez valóban olyan egyszerű! Az Adidas Yeezy növeli a 350 V2 “Zebra” verseny egy hét múlva, ezért ügyeljen arra, hogy megfeleljen az összes utasításnak, vagy a belépés nem számít. Nagy szerencse!