0

A Nike Air Force 1 High Gore-Tex “Phantom” könnyedén tiszta!

December 17, 2022

A téli szezon során cipőfej lenni nem könnyű, biztosak vagyunk benne, hogy sokan már tudatában vannak ennek a ténynek. Hónapok óta a ringatókkal gyorsan lecsökkentheti Önt, különös tekintettel arra, hogy minden meleged a házban ül, csak porgyűjtéssel. Szerencsére a Nike-i csapat nehéz dolgozik egy szolgáltatáson, valamint elérhető a hagyományos légierő 1 sziluettje Gore-Tex variációinak előtérében.

A csökkentéshez a tervezés legújabb változata a Nike Air Force 1 High Gore-Tex Phantom, valamint egy komolyan tiszta cipő. Nem számít, mit csinál az időjárási körülmények, belecsúszhat ezekbe, és egész idő alatt viselheti őket a világ gondozása nélkül, megértve, hogy megtisztítják -e utána!

Nike Air Force 1 Gore-Tex High Phantom

Int’l szállítás

Vásárolj most

A legelső pillantás esetén a pár nem tűnik olyan messze a rutin AF1 magas szintjétől, ám a jobb ellenőrzéskor gyorsan nyilvánvaló, hogy ki vannak díszítve, és felkészültek a káros körülményekre is! A felsőrészek teljesen bevonódnak a Gore-Tex-rel, hogy teljesen vízállóvá tegyék őket, és kemény bokaszíj stílusúak, amely garantálja, hogy a lábad melegen és száraz maradnak.

A klasszikus Nike funkciók, mint például a Swoosh mindkét oldalán, valamint a légi márkanév szintén jelen vannak, megőrizve azt a divatos megjelenést, amelyet mindannyian megértünk és a szeretet. A lábak alatt egy darab középtalp mély futófelületeket biztosít, amelyeket ismét kidolgozva fejlesztenek ki az aspektusok szem előtt tartásával.

Nike Air Force 1 Gore-Tex High Phantom

Int’l szállítás

Vásárolj most

A Nike Air Force 1 High Gore-Tex-et a Nike UK-nál a legjobban felajánlják a rendõrtisztnek, tehát ha ugyanolyan kínáltak, mint mi ezen a durva és előkészített napi páron vagyunk Amíg még tudsz! Időközben tartsa be a legjobban itt az egyetlen szolgáltatónál, és ellenőrizze ezeket a közelgő New Balance 991 Colorways -t!

Nike Air Force 1 Gore-Tex High Phantom

Int’l szállítás

Vásárolj most