0

Az Air X Alpha Markets egy komplex MA-1 bombázó dzseki

July 16, 2022

összejön, miután együtt dolgozott az ISSE és az LMC kedvelőivel, az év elején, az Alpha Markets most már a levegőben állította össze az együttműködési látnivalókat, egy japán nyelven Innovatív stúdió, amelyet a Noncheleee és a Kyne alapított. Ez az alfa-forgalom az X-en az Air Link-upon egy korlátozott kiadású MA-1 bombázó kabátot mutat be, összesen összetett hímzéssel.

Kép Akane Matsumoto segítségével
Az MA-1 bombázó reverzibilis felülettel jelenik meg, amely a ruhadarab két kontrasztos oldalát mutatja be. A darab legelső oldala egy fényes fekete nylon héjat sportol, amelyet az olajbogyó-barát mandzsetták, a Hems és a gallér gratulál. A kabát hátulján a “Kyne” lány nagy kör alakú hímzését látjuk, egy ismerős pop-art stílusú stílus, amely kiemelkedő szerepet játszik az Adidas Originals kedvelőivel, valamint még sok mással. Ez a komplex hímzés fehér, fekete és narancssárga színeket használ a megjelenés fejlesztéséhez.

A darab ellentétes oldala világos narancssárga színű, amelyet ismét javítanak az olajbogyó-barátok felbukkanása. Ezenkívül a ruhadarab hátulja kiemeli a fehér “levegőben” logóot, amely ezzel szemben ül. Ha arra törekszik, hogy megkapja ezt az aláírási darabot, akkor az Air webhelyén felfedezheti az interneten. Más hírekben a régóta várt Dior X Sacai partnerség itt van.