0

A régóta várt DIOR X SACAI FW21 kapszula itt van itt

August 30, 2022

, miután júniusban bejelentették együttműködési erőfeszítéseiket, a Dior X Sacai végül kézbesítették garanciájukat, és létrehozta az őszi/téli kollekciót. Ez a kiterjedt kollekció “két tervező, két örökség, valamint két kultúra közötti kreatív beszélgetésként” különféle kiváló minőségű, magas divat ruhákkal büszkélkedhet, mindkét ház aláírásaival.

A teljes kollekció könnyedén ötvözi a Dior szabási előzményeit a Sacai friss és kortárs sportruházatával. Maga a fajta egy 57 darab teljes, a karcsú és a testreszabott outhuar daraboktól kezdve az összes módszertől a robusztus és robusztus lábbeliig terjed.

Kép a Dioron keresztül
A tartomány egész területén a semleges árnyalatokat egyhangúan használják, hogy kellemes megjelenést keltsenek. A fehér, off-fehér, fekete és a haditengerészet árnyalatát az egész kollekcióban fedezik fel, és mind az olajbogyó, mind a narancs finom popjai kiegészítik.

Miközben a gyűjtemény túlnyomórészt ruházati alapú, a Dior X Sacai kibővítette a változatosságot, hogy számos kiegészítőt működtessen, beleértve a Sacai aláírási gyöngy karkötőket, valamint a nyakláncokat, a karcsú és az elegáns utazótáskákat, valamint a táskákat, valamint a téli szezonban.

Kép a Dioron keresztül
A teljes gyűjteményt a Dior webhelyén kínálják. Egyéb hírek szerint a Carhartt WIP kiad egy neo-noir stílusú kampányt az FW21 számára.

Kép a Dioron keresztül