0

Engedje el emlékeztetőt: Ne hagyja ki a Yeezy növekedés 350 V2 “MX OAT”!

November 10, 2022

Várjuk, hogy a Yeezy növekvő 350 V2 “MX OAT” hónapok óta csökken, és végre itt van. A Kanye West frissen bejelentett MX sorozatának részeként megjelenő első színvonal, ez a Jackson Pollock-Esque színvonal minden cipőfejnek kötelező. Szeretne egy párot? Ezután győződjön meg arról, hogy beállítja a riasztásokat, és jelöli a naptárait, mivel holnap október 23 -án, 7 -kor hivatalosan leszállnak!

Az egyik legkülönbözőbb Yeezys, amelyet valaha készítettek, az “MX OAT” -nak valóban vissza kellett volna esnie a nyári hónapokban, de nem panaszkodunk. Büszkélkedhet egy puha sárga, primeknit konstrukcióval, egy monofil hálócsíkkal, amely az oldalsó oldalsó panelen keresztül hajtja végre a zokni játékot, így jobb, ha erős. A kék és a narancssárga ékezetek a felső körül forognak, mint egy festmény, és a neves húzó fül a 350 V2 hátulján diadalmas visszatérést okoz.

Int’l szállítás

Többet látni

Int’l szállítás

Többet látni

Az alábbiakban a fókusz elhelyezésével egy adidas növeli a középtalpot, amely ugyanolyan kényelmes, mint bármi. Ezt kissé átlátszó felülettel hagyják, így megnézheti azt a párnázási egységet.

Végül, október 23 -án érkezve, az Adidas Yeezy növeli a 350 V2 “MX Oat” -ot, amelyet hamarosan az “MX Rock” követ, ezért ügyeljen arra, hogy az egyetlen szolgáltatónál zárva tartsa, hogy a lehető legjobb esélye legyen mindkét színvonalat. A kapcsolódó hírekben a Yeezy növekedés 700 “elhalványult Azure” -et menti pasztell hangokba merítve!

Int’l szállítás

Többet látni

Int’l szállítás

Többet látni