0

A Nike Dunk Low “toasty Seinoia” hivatalos képei élő

May 24, 2022

Nike jelenlegi előtér modellje, a dunk, még mindig olyan erős, mint amikor 2019-ben újra bevezette a tömegeket. on the market, including retros and high-profile collaborations, the Swoosh house has put a brand-new winter-ready setup that sure holds must-have status for many sneakerheads. A Nike Dunk Low “toasty Seinoia” hivatalos képei most élnek, ezért olvassunk tovább egy közelebbi pillantást.

Ezen a ponton a modern napi cipőgyűjtők már nem meglepődnek a Nike Dunk sziluettje. Az 1985-ös hoops-lifestyle ikon különböző témákban jelent meg, mivel visszatér a helyszínre, mint például a Nike SB Dunk nagy “Turdunken”, amely inspirációt húz a pulykák, kacsák és csirkék, valamint a Pass ~ Port X Nike SB dunk magas “munkabél”, amelyet túrázásra készített.

Kép nike segítségével
Int’l szállítás

Többet látni

As for the “Toasty Sequoia”, fuzzy fabric overlays in an olive/khaki hue embraces the interior lining providing the feet with a warm and soft feel suitable for the colder season. A tonális szigetelt stepped alap is részt vesz az építésben, tovább növeli a tartósságot. The ensemble is complete with a vibrant pop of contrast via orange Swoosh logos accompanied by dual Nike tags stitched just above it.

Hozzáadsz a Nike Dunk Low “toasty Sequoia” -ot a forgatáshoz? Make sure you keep it locked in right here at The Sole supplier for all the latest Nike drops. A kapcsolódó hírekben a Nike Dunk Low “Ice” tele van téli csodaországban inspirált részletekkel.

Kép nike segítségével
Int’l szállítás

Többet látni

Kép nike segítségével
Int’l szállítás

Többet látni